CASE STUDY

Ross & Sylvestre

Edmonton, Alberta

With nearly 40 years of experience, Ross & Sylvestre is the leading public accounting firm in the Bonnyville and Cold Lake area. In 2016, they also expanded and opened an Edmonton practice. They were looking to expand and move into a brand new building as their current space was outdated and need modernizing.

The intent was to capture a soft industrial feel incorporating different design elements to their space such as concrete tile floors, textured wood accent wall, copper accents, and black light fixtures. The contrasting black and white colour scheme and clean lines enhanced this concept while incorporating their branding colour in small pops of blue strategically placed in each of the offices. DIRTT Glazing Walls were used in all offices letting the natural daylight fall into the adjacent spaces while providing frosted film elements for privacy. A large two-toned quartz desk enhances the front entry giving a bold presence as you enter Reception.